Νομικές γνωμοδοτήσεις

Η Emera V διαθέτει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες GDPR από το 2018 όταν και γεννήθηκε η ανάγκη για την υπηρεσία αυτή στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με 23 Δήμους ανά την Ελλάδα , Νοσοκομεία και μια πληθώρα από ιδιωτικές επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα.

Στην Emera V διαθέτουμε εσωτερικό νομικό τμήμα με έμπειρους και εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους σε πληθώρα τομέων του δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις πρόσφατες εξελίξεις στο νομοθετικό πλαίσιο, έτσι ώστε να παρέχουν ασφαλείς, υπεύθυνες και έγκυρες συμβουλές και γνωμοδοτήσεις, μόλις αυτό απαιτηθεί.

Γνωρίζοντας ότι οι Δημόσιοι Οργανισμοί αρκετές φορές πλήττονται στο θέμα των υφιστάμενων ανθρώπινων ή και τεχνικών πόρων που διαθέτουν, αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα της υπηρεσίας αυτής αλλά και την ανάγκη για αξιοπιστία και ταχύτητα.

Γνωμοδοτούμε σε 1 έως 3 ημέρες αναλόγα με την ιδιαιτερότητα του αιτήματος από την στιγμή που αυτό γνωστοποιηθεί σε εμάς. Επιπλέον προσφέρουμε πρόσβαση σε βάση δεδομένων με σχετικές γνωμοδοτήσεις του κλάδου.

Η Παροχή Νομικών Συμβουλών καθώς και Γνωμοδοτήσεων αποτελεί καθημερινή ανάγκη και για αυτό το λόγο τις παρέχουμε ΑΜΕΣΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ & ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ για τυχόν επιπτώσεις αυτών.

Ας εργαστούμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε από κοντά λύσεις για την επιχείρησή σας

Κέντρο Εξυπηρέτησης

Σπύρου Φωκά 20, Αγ. Ανάργυροι, Αθήνα, Τ.Κ. 135 62
Τηλ. Κέντρο:  211 4112400
Email: emerav@emerav.com

 

Πολιτική Απορρήτου